PHOENIX IB Diolen Pólo kajak

PHOENIX IB Diolen Pólo kajak
Cena po přihlášení
Kód
01188

PHOENIX IB Diolen Pólo kajakPHOENIX IB Diolen Pólo kajak


Populární polo loď PHOENIX dostala nový "facelift" v podobě integrovaných bumperů do přední i zadní části lodě a tím vznikla nová loď PHOENIX IB. PHOENIX IB byl navržen Phillipem Pfisterem (člen francouzského národního kanoepolo týmu) a Neklanem Ungerem (člen švýcarského národního kanoepolo týmu) jako projekt vytvoření rychlé a ovladatelné lodi. Díky několika nepatrným podélným hranám na přední i zadní části lodi byla zvýšena její konečná rychlost i akcelerace. Integrace bumperů zajistila podstatně snazší zatopení zádi i lepší točení přes zadek.

 

Poznámka k barevnému designu:

  • Cena lodi zahrnuje jednoduchou kombinaci maximálně 2 barev, které si vyberete ze vzorníku, a  bez použití šablonové fólie. Pokud chcete nějaký svůj barevný design, stáhněte si šablonu, navrhněte svůj design, zašlete nám ho a my Vám sdělíme, zda jsme schopni tento design realizovat a za jaký příplatek.
  • Dále upozorňujeme, že i když nám sdělíte přesné číslo RAL barvy a my použijeme barvu přesně tohoto čísla, tak v případě, že pod barvou je karbon/aramidová nebo karbonová tkanina, TAK SE ODSTÍN BARVY ZMĚNÍ VLIVEM TMAVÉHO POKLADU. Přesného odstínu barvy je možné dosáhnout pouze tehdy, pokud pod touto barvou je bílá barva. Ale další vrstva bílé barvy zbytečně zvyšuje hmotnost lodě.
  • POKUD SI PŘEJETE DESIGN, KTERÝ PŘECHÁZÍ Z PALUBY NA DNO, TAK DŮRAZNĚ UPOZORŇUJEME, ŽE VÝSLEDEK NEMUSÍ BÝT PODLE VAŠCIH PŘEDSTAV A DESIGN NA PALUBĚ NEMUSÍ NAVAZOVAT NA DESIGN  NA DNĚ. Důvod je prostý, skořepinu paluby a dna laminujeme do formy, která je např. pro loď o nosnosti 75 kg. Abychom Vám upravili loď na nosnost např. 70 kg, tak musíme několik mm ze skořepiny dna seříznout. Poté je velmi obtížné dosáhnout toho, že např. pruh přecházející z paluby   bude navazovat na pruh na dně.

Jak vyplnit KONFIGURÁTOR

Číslo objednávky – toto pole není povinné

Jméno závodníka – doporučujeme doplnit

Pole označené hvězdičkou *  je třeba vyplnit vždy.

Pokud byste později chtěli změnit nějaký parametr objednané lodě, tak je to možné, dokud v detailu své objednávky neuvidíte ve sloupci Ve výrobě slovo „Ano“. Své objednávky najdete pod svým jménem v Seznamu objednávek.

 

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty

Konfigurátor

Mohlo by Vás zajímat